Maak kennis met Angelo

Aangenaam.

Mijn naam is Angelo Voor Den Dag. Met mijn bedrijf Kabel Service Altena ben ik het aanspreekpunt voor alles dat met uw netwerk te maken heeft. Of het nu gaat om een particulier of zakelijk netwerk, wij werken aan alles met een kabel!

Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met het oplossen van internet problemen in uw woning, maar leggen ook complete bedrijfsnetwerken aan. Van alarmsysteem, tot het verhelpen van internet storingen. Wij staan u graag van dienst.

Onze passie.

Denken in oplossingen!

Kabel Service Altena is het bedrijf voor al uw oplossingen rond alles met een stekker. Zowel zakelijk als particulier maken wij oplossingen op het gebied van alarmsystemen, tv en internet netwerken. Van kabel trekken, tot het volledig opzetten van een netwerk.

Kom in contact!

Ook voor de zakelijke markten heeft Kabel Service Altena altijd een oplossing op maat. Wilt u uw netwerk voorzien van glasvezel? Of wilt u uw bedrijf beveiligen door een inbraak- of cameraysteem? Of wilt u eenvoudig uw printer op uw netwerk installeren? Wij helpen u met al uw netwerk vraagstukken.

%

Klanttevredenheid

%

Up-time

Wij werken met...

Wij kennen geen internet problemen!
Wij kennen alleen internet oplossingen!